Contact rapid Telefon / WhatsApp: 0755.582.582 ; Email: comenzi@giftsboutique.ro
site in constructie - comenzile nu vor fi livrate

Ce este un Fidget Spinner – Jucaria anului 2017

Ce este un Fidget Spinner?

Poate ca ai auzit in ultima perioada tot mai multa lume vorbind despre Fidget spinner. Poate chiar copii tai te-au rugat sa le cumperi un spinner. Si totusi Ce este un fidget spinner?

Un Fidget Spinner este o jucarie anti-stress sau chiar o jucarie de indemanare care a generat o isterie totala in toata lumea. Un spinner consta dintr-un rulment amplasat in centrul unui corp realizat dintr-o varietate de materiale (plastic, aluminiu, cupru, otel, etc).

Acesta jucaria a fost promovata ca un ajutor pentru oamenii care au probleme de concentrare (ADHD, Autism sau anxietate).

Cu toate ca aceasta calitate este inca disputata din lipsa de cercetari stiintifice noua ni se pare o jucarioara interesanta si va garantam ca va va tine ocupati 🙂

Catherine Hettinger, un inginer chimist din Statele Unite, este creditata (cel putin pentru moment) ca si inventatorul spinnerului, ea inregistrand un patent in 1993.

Mai multe detalii puteti citi aici

 

 

spinner rosuce este un fidget spinner

 

 

 

Acum gasiti fidget spinner si in Romania pe GiftsBoutique.ro

 

Disclaimer pentru parinti: din cauza popularitatii nebune mai multe scoli din Statele Unite au interzis spinnerele. Nu va faceti griji. Daca se va intampla asta si in Romania avem solutii 😉

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*