Contact rapid Telefon / WhatsApp: 0755.582.582 ; Email: comenzi@giftsboutique.ro
site in constructie - comenzile nu vor fi livrate

Scrisul de mana. Important sau nu?

Noi la GiftsBoutique.ro inca mai scriem de mana, din pasiune dar si din necesitate. Suntem pasionati si de stilouri 🙂 Ne-am gandit, ca daca tot scriem din ce in ce mai putin sa facem experienta cat mai placuta.

Zilele trecute am dat peste un articol foarte interesant din New York Times pe care va invit sa il cititi.  Studiile prezentate in acest articol arata faptul ca scrisul de mana are niste beneficii importante atat pentru copii cat si pentru adulti. La copii se activeaza mai multe zone din creier atunci cand scriu de mana fapt ce ii ajuta sa invete mai repede si mai bine. De asemenea, atunci cand scriem de mana se observa si o crestere a creativitatii si a capacitatii de a memora.

Astfel, propunerea noastra este sa folositi cat mai des instrumentele de scris traditionale si sa va incurajati si copii sa faca acest lucru. Suntem siguri ca beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Why_do_I_use_a_fountain_pen

 

Foto: InkNouveau.com

Oferta de stilouri de pe piata este destul de generoasa, cu toate ca ne aflam in era Hi-tech. Putem gasi la preturi rezonabile niste stilouri foarte bune, ca de exemplu stiloul Pilot MetropolitanSigur ca exista si variante de lux, ca de exemplu acest stilou Waterman.

gb0076_stilou_pilot_mr_violetGB0078_waterman-ivoire-2

Sunt disponibile de asemenea si seturi de caligrafie care pot fi folosite de copii dar si de catre adulti. Va garantam ca alocand putin timp de practica scrisul dumneavoastra va arata extraordinar.

giftsboutique-caligrafie

Un alt avantaj al stilourilor este ca poti gasi o gama foarte variata de cerneluri si astfel nu te vei plictisi niciodata de culoarea cu care scrii. Doamnele isi pot chiar asorta culoarea ojei cu cea a stiloului si a cernelei 🙂

PilotIroshizukuinks

 

Speram ca v-am starnit interesul si macar o data o sa incercati sa mai scrieti cu stiloul.

Echipa GiftsBoutique.ro

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*