Contact rapid Telefon / WhatsApp: 0755.582.582 ; Email: comenzi@giftsboutique.ro
site in constructie - comenzile nu vor fi livrate

Jocuri creative

Jocuri creative – traforaj, modelaj, pictat, pirogravat, cusut

 

Pentru ca in aproximativ o săptămâna reîncepe școala a început forfota pregătirilor/achizițiilor pentru acest eveniment: rechizite, uniforme,  haine, ghiozdan, pantofiori, etc .

Header

Noi nu am ajuns la stadiul acesta, Andrei fiind încă la grădiniță, dar ne aducem aminte cu plăcere de aceasta perioadă.

Probabil, ca tuturor copiilor, si noua ne plăcea cel mai mult la ora de sport, desen si lucru manual 🙂

De aceea am căutat sa vedem daca se mai găsesc jocurile creative pe care le făceam noi la scoală, de exemplu un set de traforaj. Am fost plăcut surprinși sa vedem ca am găsit mai mult de atât. Acum aceste jocuri creative sunt foarte diversificate si ajuta copii sa își dezvolte creativitatea si abilitățile practice.

Imediat am decis ca trebuie sa avem si noi in portofoliul nostru aceste produse, pentru ca ni se par niște cadouri potrivite pentru copii. Sper sa nu fie doar părerea noastră si copiii din ziua de astăzi sa își dorească doar iPad-uri, smartphone-uri si alte gadgeturi 🙂

Asfel de astazi avem pe stoc următoarele jocuri creative :

Set confecționare jucărie de plus. Acest set conține tot ce ai nevoie pentru a confecționa un iepuraș de plus: cap jucărie, corp jucărie, umplutura sintetica, ață, ace, degetar, un săculeț de granule, “Inima de plus”.

set jucarie plus

Set de pictura pe piatra. Aceste seturi conțin 2 pietre de mare naturale, acuarele cu 6 culori si o pensula. De asemenea iți sunt date toate instrucțiunile pas cu pas pentru a crea niște picturi impresionante.

set pictura pe piatra set pictura pe piatra

Set de pictura 3D. Fiind potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse intre 5 si 12 ani setul conține o forma de turnare, pasta cu uscare rapida, cuțit pentru amestecare si uniformizare, 5 vopsele si o pensula.

set pictura 3d

Set creator de lumânări gel. Acest set conține toate elementele pentru a confecționa o lumânare gel: Pahar, flori, gel, nisip colorat, cuțit de plastic si lingura, paiete. Este gândit pentru copiii de peste 7 ani.

set confectionare lumanari

Set sculptură/modelaj. Conține lut de modelaj, spatula si instrucțiuni de folosire. Pentru copii cu vârste cuprinse intre 5 si 12 ani.

set modelaj

Set tablou in relief din ipsos si nisip colorat.  Pentru copii cu vârste începând de la 7 ani.  Conține: rama, baza carton, forma de turnare, praf de ipsos,  sita, nisip colorat, hartie, plastic.

tablou nisip

Set pentru pirogravat avioane, mașină sau dinozauri. Conține: placaj 15×15 cm cu desen imprimat, un vas cu vopsea uscata, instrument de gravura, hârtie finisare, instrucțiuni de folosire.

set pirogravat dinozauri set pirogravat GB0177-set-pirogravat-avioane

Set pictura pe lemn Fantazer. Conține: o bucata placaj 15×15 cm, o pensula, manual, un șablon, un set de 6 culori, lipici, cârpă.

set de pictura

Set de traforaj. Setul este conceput pentru confecționarea de  decorațiuni cu traforajul.

Pentru copii peste 9 ani. Conține: placaj, fierăstrău cu pânze de rezerva (2 buc), instrucțiuni de folosire, hârtie abraziva, hârtie copiativa, șablon.

GB0184-set-traforaj-coasterbindweed

 

ATENTIE ! Exista riscul de înecare/inhalare a componentelor mici. De aceea va rugam sa nu lăsați aceste jucării la îndemâna copiilor mai mici de 3 ani.

Pentru alte idei de cadouri pentru copii va rugam sa verificati si categoria de cadouri pentru copii de pe site-ul nostru.

 

Voua ce va placea cel mai mult sa faceti la scoala in timpul orelor de lucru manual?

Cu drag,

Echipa GiftsBoutique.ro

 

 

2 Comments

  1. Elena 26/11/2014 Reply

    Buna ziua,
    As dori sa stiu un pret pentru aceste jocuri creative.

    Va multumesc!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*