Contact rapid Telefon / WhatsApp: 0755.582.582 ; Email: comenzi@giftsboutique.ro
site in constructie - comenzile nu vor fi livrate

Idei de cadouri pentru Secret Santa

Idei de cadouri pentru Secret Santa

Secret Santa este o traditie aparuta relativ recent in Romania si o intalnim cu preponderenta in companiile multinationale.

Ce inseamna Secret Santa? Pe scurt insemna sa primesti un cadou intr-un mod aleator, de la o alta persoana si se poate aplica oricarui grup, fie ca este cel de prieteni, colegii de serviciu sau membrii familiei.

In practica regulile sunt destul de simple: se fac bilete cu numele tuturor, fiecare persoana va extrage un biletel si va cumpara un cadou pentru persoana pe care a tras-o la sorti si va primi la randul sau, un alt cadou de la cineva care i-a extras numele. Pentru a simplifica si mai mult jocul se stabileste de la inceput o suma maxima.

Acum ca stim despre ce vorbim sa vedem ce optiuni de cadouri pentru Secret Santa avem in functie de destinatar si de bugetul maxim alocat cadoului:

Cadouri pentru femei de Secret Santa

Cadouri Sub 50 lei

Aici optiunile sunt multiple. Puteti opta pentru o Cana Chat sau pentru Cana termoizolanta, un Set de baie in container de lemn sau un Infuzor ceramic pentru ceai varsat.

CANA CHAT                  5214-009_foto-2-bathroom-set-hi-resolution        gb0247-luci      65610-cana-termoizolanta-Orange

 

 

Cadouri intre 50 lei si 100 lei

In acest buget cadourile cele mai apreciate sunt canile Mr. Right & Mrs. Always Right, Canile pentru ceai Kati, seturile cosmetice de la Scottish Fine Soaps si Bomb Cosmetics UK.

 

 

cana mr mrs rightgb0226-2-kati-snowGB0256-rose-geranium               GB0253-set-cadou-sfs-lilac-levender        Set cadou Free Spirit

Pentru mai multe idei de cadouri de Secret Santa pentru Femei va rugam sa vizitati si paginile categoriei cadouri pentru femei de pe magazinul nostru de cadouri.

 

Cadouri pentru Barbati  de Secret Santa

 

Cadouri Sub 50 lei

Cel mai vandut cadou pentru domni, in acest buget, a fost setul pentru curatat pantofii, mic si practic, ideal pentru a fi luat in calatori. De asemenea si cana termoizolanta Travel poate reprezenta un cadou extrem de util pentru barbatii activi.

63231-trusa-de-curatat-incaltaminte                                3481-050_foto-2-500ml-travel-mug-hi-resolution

 

Cadouri intre 50 lei si 100 lei

La fel ca si in cazul doamnelor dorim sa va prezentam cadourile care au fost cele mai comandate in acest buget. Acestea au fost briceagurile multifunctionale Victorinox, brichetele Zippo si setul cosmetic Classic Male Grooming de la Scottish Fine Soaps.

GB0057_victorinox_camper   GB0047_bricheta_zippo_street_chrome     set cadou cosmetice barbati

Pentru mai multe idei de cadouri de Secret Santa pentru Barbati  va rugam sa vizitati si paginile categoriei cadouri pentru barbati de pe magazinul nostru de cadouri.

 

Inspiratie la cumparaturi va dorim,

Echipa GiftsBoutique.ro

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*