Contact rapid Telefon / WhatsApp: 0755.582.582 ; Email: comenzi@giftsboutique.ro
site in constructie - comenzile nu vor fi livrate

Idei de cadouri pentru barbati

Idei de cadouri pentru bărbați

Am povestit în urma cu ceva timp despre cadourile pentru copii, iar acum a venit timpul sa ne gândim la câteva idei de cadouri pentru bărbați.

Ocaziile în care pot fi oferite cadouri domnilor sunt multiple: aniversari, zile onomastice, sărbători, evenimente profesionale (avansări, demisii :)), evenimente legate de business etc. Bineînțeles,  exista și posibilitatea (destul de întâlnită) ca domnii sa își facă singuri cadouri, asa ca speram ca acest articol sa fie sursa de inspirație și pentru ei :). Deci, vom încerca sa alegem câteva idei de cadouri care sa se potrivească pentru  o gama larga de ocazii.

Deoarece cred ca este cel mai des întâlnit cadou, am sa amintesc mai întâi de parfumuri. Probabil și vouă vi se întâmplă des sa primiți sau sa oferiți un parfum. In funcție de destinatar, alegerea parfumului potrivit poate fi o decizie destul de grea.

De asemenea sunt sigur ca merita amintite si produsele cosmetice din gama Classic Male Grooming de la Scottish Fine Soaps o companie cu o traditie de peste 40 de ani pe piata cosmeticelor.

sare de baie barbati geanta travel cosmetice barbati set cadou cosmetice barbati

O alta idee de cadou pentru barbati pot fi produsele pentru bărbierit , ca de exemplu aceste seturi Edwin Jagger sau Scottish Fine Soaps pe care le puteti gasi in categoria de cadouri pentru barbati.

GB0112-edwin-jagger-set-barbierit set barbierit

Daca domnul care urmează sa primească cadoul este fumător full-time sau ocazional, o idee buna ar fi o bricheta Zippo ,  un set de trabucuri   sau o pipa, împreună cu o sticla de coniac premium (Courvoisier, Remy Martin etc).

gb0050_zippo_harley_american_legendGB0055_set_cadou_davidoff_robusto

Daca avem de a face cu un aventurier sau  cu o persoana care iubește natura și pleacă des în drumeții, ne putem gandi la un briceag multifuncțional Victorinox  sau un un expedition kit care conține toate uneltele necesare chiar și pentru cea mai provocatoare excursie.

GB0147-expedition-kit-victorinox

In cazul în care cadoul nu va ajunge la un Bear Grylls autohton :), poate ca în timpul liber ar prefera mai degrabă sa facă un grătar și  sa savureze un vin bun alături de prieteni. In cazul acesta, variantele posibile ar fi seturile pentru grătar ce conțin toate uneltele de supraviețuire împotriva micilor și cârnaților sau poate o cutie cu accesorii pentru vin.

84007-cutie-lemn-pt-o-sticla-de-vin 2632-001_foto-1-barbecue-set-hi-resolution 2631-001_foto-1-barbecue-set-hi-resolution

Daca  destinatarul cadoului este un businessman de succes, o idee buna ar fi  un set  care  sa conțină un organizer Filofax (unul dintre cele mai renumite branduri în domeniu) și un stilou premium (Parker, Waterman, Namiki, Montblank, Visconti etc).

GB0079_waterman-perspective-black-gt-3GB0081-parker-sonnet-matte-black-gt-2GB0145-filofax-metropol-personal-black-deschis

 

Sărbătoritul nostru este o persoana eleganta și pe deasupra are și un baiatel? Nici o problema!  Avem cadoul perfect pentru el: un set de papioane handmade, pentru tata și fiu  care pot fi asortate cu o pereche de butoni pentru camasa.

set papioane tata si fiu151269a.jpgpapion_mov_04661.jpg

Nu în ultimul rând, exista posibilitatea de oferi cadou un gadget electronic. Aici oferta este foarte foarte variata. Daca doriți sa achiziționați un astfel de produs si bugetul va permite, recomandarea noastră merge spre  produsele Apple.

In cazul in care nu puteti sa va decideti o varianta este si daruirea unui voucher cadou care va da posibilitatea celui care il primeste sa isi aleaga singur cadoul mult dorit.

Daca aveți și alte idei va rugam sa ni le împărtășiți într-un comentariu la acest articol.

 

O zi buna sa aveti!

 

Echipa GiftsBoutique.ro

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*